Tent repareren Zaandam

Tent laten repareren in Zaandam? Eigen atelier, dus (bijna) alles is mogelijk

Rits stuk, scheur in de stof of ‘ramen’ waar je niets meer doe ziet? Wij herstellen tenten van alle merken. Tentenreparatie.nl is samen met DE ZEILERIJ gevestigd in een karakteristiek fabriekspand uit + 1914 met prachtige dikke steunbalken, waar tot de jaren zestig van Hille Beschuit werd gebakken. We zijn hier sinds 2011 gevestigd met ons atelier voor o.a. zeil- en tentenreparaties. Wilt u een tent laten repareren in Zaandam? U vindt ons gastvrije en gezellige atelier prachtig gelegen aan De Zaan in Zaandam.

Veel mogelijkheden

We leven in een wegwerpmaatschappij. Wanneer iets stuk gaat is er al snel iets nieuws gekocht. En eigenlijk is dat jammer. Een nieuwe tent kopen vanwege een kapotte rits of een winkelhaak is de stof is helemaal niet nodig wanneer uw tent eigenlijk nog een paar jaar zou willen behouden. Binnen ons atelier voor het vermaken en repareren van tenten is veel mogelijk. Leun gerust op onze ervaring, we hebben al veel bijzondere oplossingen gevonden waardoor tenten nog meerdere jaren meekunnen. Ook hebben we voor enkele opdrachtgevers hun tent zo aangepast dat deze na ongeval of ziekte eenvoudiger bedienbaar of meer toegankelijker werd. Gaat het om tenten, dan zijn we er voor reparaties en meer…

De meest voorkomende reparaties aan tenten

  • Ritsen vervangen
  • Schade herstellen door nieuwe stof in te zetten
  • Kapotte stiksels vervangen
  • Ramen/deuren vervangen of toevoegen
  • Profielpees, fix on pees en tunnels plaatsen
  • Stormbanden vervangen of aanbrengen
  • Nieuwe tentgordijnen maken of vervangen
  • Specifieke aanpassingen op maat

Luifels, zeilen en serrewanden

Samen met DE ZEILERIJ doen we meer dan het repareren van tenten alleen. Wanneer het van zeil, doek of zeildoek gemaakt is, kunnen wij ermee overweg. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor reparaties aan luifels, het doek van vouwwagens, maar ook voor bijvoorbeeld bootkappen. Een van onze maatwerk services is het maken van verandawanden en serrewanden van doek. Deze kunnen in elke maat vervaardigd worden, van verschillende soorten doek en/of zeil en ook het aantal deuren en/of ramen bepaalt u zelf. We kunnen u goed adviseren en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.